• IN MEMORIAM

  IN MEMORIAM

  Jan Wijtmans
  1946-2022

  Deze week bereikte ons het droevige bericht dat Jan Wijtmans op 30 april 2022 is overleden.

  Jan Wijtmans heeft een impuls gegeven aan het carnaval in Dommelbaorzedurp als ideeënmaker, creatieve bedenker en influisteraar. Jan was van onschatbare waarde als historicus, schrijver en adviseur voor carnaval in Dommelbaorzedurp en wordt daarom gezien als ‘de carnavalswetenschapper van Dommelbaorzedurp’. Daarnaast was Jan de oprichter van het Meziekskesconcert ‘Tussen de koffie en de boerenkool’ in Theater de Speeldoos.

 • IN MEMORIAM

  IN MEMORIAM

  Willem van Roozendaal
  1933-2022
   

  Deze week bereikte ons het droevige bericht dat Willem van Roozendaal op 10 april 2022 is overleden. Willem was van 1976 tot en met 1979 Prins Alfredo VII van Dommelbaorzedurp.

 • D'n Dommeldurper komt er weer aan!

  D’N DOMMELDURPER KOMT ER WEER AAN!

  Beste Dommelbaorzedurpers,

  Onze carnavalskrant ‘d’n Dommeldurper’ zal vanaf vandaag weer huis aan huis worden verspreid, met uitzondering van de adressen met een nee/nee sticker op de brievenbus. Vanwege de geldende coronamaatregelen wordt er tijdens het bezorgen van deze Dommeldurper niet bij u aangebeld en gecollecteerd.

 • Wandeltocht geannuleerd

  Nu de coronamaatregelen zijn gewijzigd en onze baorskes en baorzinnekes met hun ouders weer volop kunnen gaan genieten van een prachtig carnavalsprogramma in Jeug- en Jongerencentrum Elzenburg, en er in Dommelbaorzedurp bij de horeca weer gezellig gedweild kan worden met clubkes en blaaskapellen, hebben wij besloten om de wandeltocht te annuleren.

Pagina's