Uitnodiging Deun en Dender en Gin Dender mar Deun

Carnavalsorganisatie Dommelbaorzedurp organiseert op zaterdag 5 november 2022 het muziekfestival Deun en Dender voor de 38e keer. Tijdens dit evenement staat de verkiezing van het carnavalslied voor carnaval 2023 centraal.

Het motto voor aankomende carnaval luidt:  ’Dees jaor gaot alles anders’

Dit evenement zal plaatsvinden in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, gelegen aan Lidwinastraat 12C te Vught. De zaal is open om 19.30 uur. De bekendmaking van de volgorde zal omstreeks 20.00 uur plaatsvinden en de aanvang van dit carnavaleske liedjesfestival is om 20.30 uur (genoemde tijden zijn onder voorbehoud).

Gezien alle voorbereidingen voor dit evenement is de uiterste inschrijfdatum 1 oktober 2022. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan horen we dat graag. Het inleveren van de tekst en het arrangement is mogelijk tot 8 oktober 2022.

Ook dit jaar kan er in een aparte categorie gedongen worden naar de ‘Gin Dender mar Deun Bokaal’. In deze categorie is het mogelijk om op een bestaande melodie een tekst te maken en dit tijdens Deun en Dender ten gehore te brengen. Onze voorkeur gaat uit naar begeleiding door een blaaskapel.

Samen hopen wij er een gezellige, muzikale avond van te maken en daarmee het 69e Dommelbaorzedurpse carnavalsseizoen te openen! Mogen wij op je deelname rekenen?