Vacatures

Binnen Dommelbaorzedurp zijn de volgende vacatures beschikbaar:

 • Leden voor de Raad van XI 
  Prins Alfredo en zijn Gevolg zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen aansluiten bij de Raad van XI. Ben jij die man of vrouw met dat grote blauw-gele hart en wil je graag je steentje bijdragen aan carnaval in Dommelbaorzedurp? Meld je dan nu aan als Raadslid in het Gevolg van Prins Alfredo!
   
 • Leden voor de Evenementencommissie
  Heb jij zin om de populaire pijlers van ons carnaval in Dommelbaorzedurp mee te gaan organiseren? Denk aan Deun en Dender en Gin Dender mar Deun, de Kletsavonden, Deun en Deinder veur de Keinder en de Optochten. Vele handen maken licht werk, goede ideeën zijn altijd welkom en uiteraard maken we er ook wat gezelligs van tijdens onze vergaderingen en de evenementen zelf. Aarzel dus vooral niet en mail ons!
   
 • Vrijwiligers
  Dommelbaorzedurp is op zoek naar vrijwilligers die hand-en-spandiensten willen verrichten bij de diverse carnavalsevenementen zoals Deun en Dender en Gin Dender mar Deun, de Kletsavonden, de Optochten, etc. etc. 
  Vind jij het leuk om in een gezellige groep je blauw-gele handen uit de mouwen te steken en te bouwen aan een carnavaleske sfeer in Dommelbaorzedurp? Sluit je dan aan bij de Ondersteuning!

 

Heb je interesse in een van deze vacatures, neem dan gerust contact met ons op!

Vereniging Dommelbaorzedurp
Nanja Lodewijkx 
secretariaat.dbd@gmail.com