D'n Dommeldurper komt er weer aan!

D’N DOMMELDURPER KOMT ER WEER AAN!

Beste Dommelbaorzedurpers,

Onze carnavalskrant ‘d’n Dommeldurper’ zal vanaf vandaag weer huis aan huis worden verspreid, met uitzondering van de adressen met een nee/nee sticker op de brievenbus. Vanwege de geldende coronamaatregelen wordt er tijdens het bezorgen van deze Dommeldurper niet bij u aangebeld en gecollecteerd.

Wij zouden heel blij zijn als u ons tóch zou willen steunen met een vrijwillige bijdrage! Om dat te doen kunt u de onderstaande link gebruiken of een bedrag overmaken op rekeningnummer NL55RABO0155442147 t.n.v. Carnavalsorganisatie Dommelbaorzedurp. Uw donatie wordt gebruikt om de zieke mensen in onze gemeenschap, die door de parochies bij ons zijn aangemeld, of mensen die niet meer in staat zijn om carnaval te vieren, een attentie aan te bieden. Daarnaast wordt de opbrengst gebruikt om kinderen tijdens de verschillende carnavalsactiviteiten van een traktatie te voorzien. Ook worden de prijzen en bekers voor deze carnavalsactiviteiten ermee gefinancierd. Alvast onze zeer hartelijke dank voor uw bijdrage!

Mocht u na 24 februari nog geen Dommeldurper hebben ontvangen, laat het ons dan even weten via secretariaat.dbd@gmail.com. Wij gaan dan proberen om alsnog een Dommeldurper bij u te bezorgen.

Het bestuur van Dommelbaorzedurp wenst u veel plezier bij het lezen van d’n Dommeldurper!

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/...