De Keinder Deinderen Deur / Dommeldurps Dweilcafé

Op zondag 5 februari 2023 organiseren de Evenementencommissies van Dommelbaorzedurp en JJ een spectaculaire middag voor de basisschoolkinderen van Dommelbaorzedurp, Kneutergat en Keiespellersdurp.

Dit interactieve evenement bestaat uit een spellencircuit en opdrachten die allemaal met het thema carnaval te maken hebben, uitgewerkt op een hippe manier met hier en daar een educatieve inslag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan levend stratego tegen misschien wel Prins Alfredo XXI, laser gamen met de Hofdame, vloggen en een kinderbar. En voor de allerkleinsten ballengooien en ringwerpen, de Ties & Fien poppenkast, schminken en grote suikerspinnen. Een gezellige, ongedwongen middag om alvast helemaal in carnavalsstemming te komen!

Als locatie wordt de gehele begane grond van Elzenburg inclusief de sporthal gebruikt.

Ook aan de volwassenen is gedacht! Zij kunnen in het nieuw te openen Dommeldurps Dweilcafé in de foyer genieten van een gezellig stukje muziek van onder andere onze muziekclubkes uit Dommelbaorzedurp.

We willen er samen met jullie, ouders, opa’s en oma’s, keinder en keinder van de keinder een gezellige middag van maken! 

Mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vught en Den Boerenadel.