D'n Dommeldurper komt er weer aan!

Het Dommelbaorzedurpse carnavalsmagazine D’n Dommeldurper zal de komende weken weer huis aan huis in Vught verspreid gaan worden. Onze bezorgers kunnen van 13 t/m 29 januari bij u aanbellen om dit schitterende carnavalsblad persoonlijk aan u te overhandigen en zij hopen dat u een bijdrage heeft voor in de collectebus.

Dit jaar kunt u uw vrijwillige bijdrage ook doneren via een QR code op de collectebus. U kunt de hoogte van uw bijdrage zelf bepalen. De collecte wordt gehouden om de zieke mensen in onze gemeenschap, die via de parochies bij de organisatie zijn aangemeld, of mensen die niet meer in staat zijn om carnaval te vieren, een attentie aan te bieden. Daarnaast wordt de opbrengst gebruikt om de kinderen tijdens en na de Kinderoptocht van een traktatie te voorzien.  Ook worden de prijzen en bekers voor de Grote Optocht en de Kinderoptocht hiermee gefinancierd.

Het bestuur van Dommelbaorzedurp hoopt dat u de verspreiders van D’n Dommeldurper, die door weer en wind deze kranten bezorgen, niet tevergeefs bij u aan laat bellen. Heeft u een ‘nee-nee sticker’ op uw brievenbus? Dan wordt er bij u niet aangebeld of een Dommeldurper in de brievenbus gedaan.

Mocht u na 30 januari nog geen Dommeldurper hebben ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen aan het secretariaat van Dommelbaorzedurp via secretariaat.dbd@gmail.com. Wij zullen dan alsnog een Dommeldurper bij u bezorgen.