Doe mee aan de Grote Optocht en Kinderoptocht!

 

Kinderoptocht op zondag
In 2020 werd door het slechte weer de Grote Optocht op carnavalszondag afgelast. Op de dinsdag ging deze alsnog door, samengevoegd met de Kinderoptocht. Deze combinatie werd door zowel de deelnemers als door de enthousiaste toeschouwers goed ontvangen. Daarom zullen we ook dit jaar de optochten samenvoegen en wel op zondag 19 februari. Het carnavalsmotto van dit jaar is ‘Dees jaor gaot alles anders’. Een thema waarmee velen ongetwijfeld op een creatieve manier uit de voeten zullen kunnen.

De optocht kent drie categorieën:

· wagens
· grote loopgroepen (>10 personen)
· kleine loopgroepen (<10 personen)

In elke categorie zijn prijzen te winnen. De Dommelbaorzedurpse Zjurie let vooral op originaliteit, presentatie en uitvoering.

De Grote Optocht start om 13.33 uur vanaf het Maurickplein. De Kinderoptocht zal om 14.33 uur invoegen vanuit de Nieuwstraat. Na een mooie route door het centrum van Vught wordt de optocht ontbonden bij het oude Raadhuis.

Gratis inschrijven

Iedereen die het leuk vindt kan meedoen aan de Grote Optocht en de Kinderoptocht. Inschrijven is gratis. Je kunt je aanmelden via optochten.dbd@gmail.com of via www.dommelbaorzedurp.org. Je inschrijving dient vóór 28 januari ingeleverd te zijn.

Vragen?
Stuur ons dan een e-mail via evenementen.dbd@gmail.com of optochten.dbd@gmail.com.