De Keinder Deinderen Deur en Dommeldurps Dweilcafé

Op zondagmiddag 5 februari wordt er een spectaculaire spelmiddag georganiseerd voor alle basisschoolkinderen uit Dommelbaorzedurp, Keiespellersdurp en Kneutergat! 
En de volwassenen kunnen genieten in het Dommeldurps Dweilcafé! Eerste drankje GRATIS!

Spellencircuit voor de Keinder
Dit geweldige nieuwe evenement bestaat uit een spellencircuit uitgewerkt op een hippe manier. Denk bijvoorbeeld aan levend stratego tegen misschien wel Prins Alfredo XXI, laser gamen met de Hofdame, archery tag, vloggen. En voor de allerkleinsten ballengooien en ringwerpen, de Ties & Fien poppenkast, schminken, een kinderbar en grote suikerspinnen. Een vrolijke en actieve middag met als afsluiter een kindershow van de jongens van REP. 

Dommeldurps Dweilcafé voor de volwassenen
Ook aan de volwassenen is gedacht. In het Dommeldurps Dweilcafé in de foyer gaan we de middag invullen met een gezellig stukje muziek van onder andere onze Dommelbaorzedurpse muziekclubkes Danmârzo, Deesjavu en De JJ-Bende, en een swingend optreden van feestzanger Lars met Nederlandse meezingers.

Toegang gratis
Wij willen er samen met u, ouders, opa’s en oma’s, keinder en keinder van de keinder een oergezellige middag van maken! Wij zien u graag op 5 februari vanaf 13.00 uur in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg. De toegang is gratis, voor ieder kind is er een gratis smulkaart en voor iedere volwassene een gratis eerste drankje!